weddingplanner

“JAAAH!”  Hoor je het jezelf al zeggen? Een supermoment op een superdag! Maar voordat jullie huwelijksdag aanbreekt, is er nog wel één en ander te organiseren… Leuk om zelf te doen! Maar in veel gevallen erg fijn om dit (deels) over te laten aan een professionele weddingplanner!

Geen idee hóe jullie je trouwdag eigenlijk willen doorbrengen? Of hoe je de organisatie van een bruiloft aanpakt? Ontbreekt het jullie gewoonweg aan tijd? Wonen in het buitenland, trouwen in Nederland? Of andersom? Willen jullie écht een anders-dan-anders-huwelijk? Super! Just Marie bruist van de ideeën; samen komen we vast tot een fantastisch programma!

Na een persoonlijke kennismaking bij jullie thuis, inventarisatie van “zaken om rekening mee te houden” en een definitieve “go” gaat Just Marie met jullie weddingplanning aan de slag. Met een creatieve blik, kennis van huidige trouwtrends en oog voor zelfs de kleinste details. Op zoek naar “jullie” trouwlocatie(s), invulling van zaken als catering, muziek, fotograaf, vervoer et cetera; al die onderdelen die de trouwdag uniek & onvergetelijk gaan maken, helemaal JULLIE DAG…

Laat draaiboek, budgetbewaking & inventarisatie van de gastenlijst maar aan de weddingplanner over. Genieten jullie van de leuke kanten van de voorbereiding én de grote dag zelf natuurlijk! Dán is Just Marie (in de achtergrond) aanwezig om alles vlekkeloos te laten verlopen; jullie én jullie gasten gaan zorgeloos feest vieren!

Na de fantastische bruiloft nog even niet over tot de orde van de dag! Genieten jullie na van alle bijzondere herinneringen, reacties van gasten, de eerste trouwfoto’s , de snel gemonteerde videoclip en jullie huwelijksreis, Just Marie regelt de zaken achteraf. Het laten bezorgen van de kado’s, afhandeling met leveranciers, de foto’s op jullie website et cetera.