witte kerstboom

Sfeervol, stijlvol, warm en wit, heel wit! Deze prachtige kwaliteit witte kunstkerstboom is van brandwerende kwaliteit en een deel ervan is al voorzien van de lichtjes. Gelukkig, niet weer een half uur verstrikt in de kluwen lampjes die vorig jaar zo de kerstdoos in zijn gegooid! De bomen zijn 1.80 m of 2.40 m hoog en eenvoudig op te zetten. Kwestie van de drie delen in elkaar laten zakken en de takken vallen vanzelf uiteen. Even de uiteinden wat bij vormen et voilà! Verder versieren kan, maar is niet eens echt noodzakelijk, ik laat ze juist leeg, ze zijn te mooi van zichzelf… Wil je er een paar bij elkaar zetten en wat variëren in hoogte, Just Marie heeft daar sfeervolle oplossingen voor met bijv. vintage kisten gevuld met stammetjes hout.

Laat de sneeuw maar komen, doe de kaarsen aan, de kalkoen in de oven en de wijnen open, de white X-mas kan beginnen!

Ook heel leuk voor je winterwedding…. Just Marie heeft nog veel meer suggesties voor een winterse styling trouwens!

Huurprijs per stuk per dag, exclusief BTW, op- & afbouw, transport, verhogings- en andere stylingmaterialen (wat Just Marie natuurlijk ook nog kan verzorgen!).
1.80m hoog à € 25,00 (deels met/deels zonder verlichting)
2.40m hoog à € 50,00 (deze bomen zijn zonder lichtjes en worden in ieder geval door Just Marie op- en afgebouwd)

voorraad 2019: totaal available max. 22 stuks. Meer nodig? Zeker even bellen, dan ‘zagen’ we er misschien nog een paar extra om!

Merry X-MAS!