surprisehuwelijk in de achtertuin

“Annemaria, wij willen wél trouwen, maar géén gedoe…”. Zo begonnen  Mascha, Michèl & ik aan de geheime voorbereidingen voor hun trouwfeest, onwijs leuk en onwijs spannend! Maar hoe pak je dat aan zonder dat kids, family, vrienden én de buren er lucht van krijgen?

Met de jaarlijkse gewoonte van “een feestje”, hun veertigste verjaardagen en het nieuwe huis hadden ze een mooi excuus voor een tuinfeest, zonder dat het echt zou opvallen. Een gewoon mailtje als save the date en een gewoon mailtje na een paar weken, vooral geen gedoe met uitnodigingskaarten. Met een slinks derde mailtje wist Michèl de meeste gasten op tijd “binnen te hebben”, “verrassing voor Mascha”…

Sommige gasten vermoedden misschien dat hij door de knieën zou gaan, anderen wisten niet eens dat ze nog niet getrouwd waren! Hoe dan ook, de verrassing was groots en geweldig toen ineens BABS Pauline Krom binnenliep, “ze hebben een verrassing voor jullie, ze gaan trouwen!” “WAAAT?? Vandaar die mooie tenten, vandaar die gave aankleding, verlichting, kaarsen, die prachtige boeketten pioenrozen, notabene een cateraar en ik dacht al, wat doet dat aggregaat in de straat…., man, heb je die DJ gezien?”

De avond verliep zoals hij moest verlopen, een erg informele en bijzondere, warme ceremonie zonder poespas en zonder “gedoe”,  zonder trouwjurk, zonder bruidstaart, zonder boeket. Mascha prachtig gekleed, maar vooral niet traditioneel (iemand gemerkt dat ze even ging omkleden?), Michèl relaxed op z’n Michèls en de drie koters in stoer wit. Champagne met aardbeien op rozemarijntakje geregen, geweldige catering waaronder live cooking hapjes door Ma Guise uit Rotterdam, overheerlijke oesters van de oesterman Guido en een super gemixte avond door DJ Rob! Een geweldig feest met vooral een prachtig bruidspaar en geweldige gasten die werkelijk de hele avond de dansvloer bezet hielden. Onopvallend deden fotograaf Paula Romein en videograaf Monique van Cherry Blossom Productions hun werk, met prachtige foto’s en een gave clip (de volgende dag al) als resultaat!

Na de Thaise wensballonnen (echt de allerlaatste keer ;-)) zijn Mascha & Michèl naar de bruidssuite van Kasteel Sterkenburg vertrokken. Lekker samen nagenieten van dit “trouwfeest zonder gedoe”…

Even sfeertje proeven? geniet van de clip en foto’s.

  

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.