wild wild westernfeest op Boswerf Zeist

Je zult maar uitgenodigd zijn door je gezellige vrienden of door de dito vriendjes/vriendinnetjes van je kinderen om naar hun familyfeest te komen, vanwege het feit dat het hele gezin samen 100 was geworden! What a surprise als je je nietsvermoeden naar de opgegeven locatie begeeft, het bezoekerscentrum NMC, en blijkt dat je bent terechtgekomen in een real life setting van “once upon a time in the west”! De organisatie & styling van dit complete feest was afgelopen weken mijn ding, ge-wel-dig!

Cactussen, haardvuren, strobalen, gitaarmuziek & cowgirls in de bediening zorgden voor de juiste look & feel. Corona’s en heerlijke happen van de typisch westernlook smokerbarbeques en heksenketels deden de rest. Terwijl de ouders relaxed van het gezelschap, de catering en het onverwacht prachtige weer genoten, werden de kinderen vermaakt en bewaakt door de cowgirl-nanny’s. Van dammetjes bouwen tot schminken, van touwklimmen tot de limonadekoe melken, alles klopte bij het thema western! Grote hilariteit ook rondom de rodeostier, waar jong maar ook ‘oud’ zich liet afwerpen. Een groot succes, de hele middag overigens!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.