trouwconsult voor hippe locatie

Een andere variant van mijn dienstverlening is het trouwconsult, waarbij de focus o.a. kan liggen op het zoeken naar de trouwlocatie, het locatieconsult dus! Afgelopen weken ben ik voor een aanstaand bruidspaar op zoek geweest naar DE locatie van hun dromen! Geen gemakkelijke taak; het bruidspaar was zelf al twee maanden “non stop” aan het zoeken, googlen, bellen et cetera geweest, tot nu toe zonder bevredigend resultaat. De wensen? Een alles-in-een-feestlocatie waar ontvangst, diner en overnachting van de circa 25 vipgasten kan plaatsvinden. Diezelfde locatie moet de volgende dag ook het ontvangst van de 70 daggasten voorafgaand aan de ceremonie, het ‘grote’ diner en een superswingend feest kunnen herbergen. De ceremonie zelf mag elders worden gehouden. Alles moet kleinschalig en bij voorkeur exclusief af te huren zijn. Qua sfeer heeft het bruidspaar een trendy, lounge, moderne en comfortabele accommodatie voor ogen, vooral niet te truttig, te klassiek, te kastelerig.

Dank aan mijn fantastische netwerk van professionals, vrienden en familie, die diverse ‘verscholen locaties’ hebben aangereikt. Het is nog even afwachten of ik de opdrachtgevers heb kunnen inspireren tot een mooie locatie; momenteel worden “rondjes Nederland en Belgie”  gereden en locaties gescreened. Ondertussen beschik ik over een nog groter bestand van de meest hippe, kekke, bijzondere locaties van Nederland. Mocht je dus een supergave trouwlocatie zoeken, be my guest!

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.