high tea for kids

Rozemarijn werd 6 en dat moest goed gevierd worden! Compleet equipped met mijn altijd succesvolle limonadefontein, blanco schorten, kleurplaten, schmink en ingredienten voor ‘do it yourself” hapjes ging ik afgelopen week haar kant op voor a real high tea (die we eigenlijk de high limo noemden). De elf kids vermaakten zich de hele middag met het beschilderen van hun eigen schort (leuk voor later) en het zelf voorbereiden van allerlei lekkere zoete en hartige hapjes. Zelf koekjes bakken en versieren, worstenbroodjes, druivenspiesjes, cupcakes om je vingers bij af te likken en een roze soesjestaart waar de lokale patissier jaloers op zou zijn ;-). De mooiste figuurtjes werden uit eetpapier geknipt en er mocht vooral tussendoor gesnoept worden! Klap op de vuurpijl was ook hier natuurlijk weer de limonadefontein waar we verschillende kleuren limonade in maakten, prachtig die verwonderde smoeltjes…

Aan spelletjes-in-kooksferen, schminken en andere activiteiten kwamen we niet eens toe; het was lekker zonnig, de kids hebben heerlijk buiten kunnen spelen, trampoline springen (dank buurvrouw!) en ravotten. Ook het vrolijk ingepakte rood/wit geblokte mini-ovenwantje aan het einde van deze culinaire middag was een succes. Wederom een geslaagde middag, aan alle rode konen te zien…

schorten versieren welke kleur wil jij? dringen geblazen aan de limonadefontein rozemarijn eerst! soesjestaart, ook verkrijgbaar in blauw high tea, aanvallen!

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.