Just Marie presenteert zich op Figi Ladies Night Zeist

Woensdag 2 november stond het FIGI theater weer in het teken van de Figi Ladies Night, een avondje uit voor “ladies only” uit Zeist en omstreken. Eerst genieten van een heerlijk diner, dan even ongestoord (eindelijk!) langs de diverse stands waar een keur aan ‘real ladies-stuff’ te verkrijgen was, beauty, accessoires, sieraden, kleding, lingerie, shawls, hoge hakken enzovoort. Alsof dat alles al niet genoeg relaxen is, werd de film “I don’t know how she does it” met Pierce Brosnan (mmmm) en Sarah Jessica PArker bekeken; kortom even een avondje relaxen en genieten, met mam, zus, vriendin of buurvrouw, “ladies only”.

Just Marie was dit keer van de partij, om vele geïnteresseerde dames alles te vertellen over haar diensten als weddingplanner, ceremoniemeester, eventplanner en ook styliste… Tijdens de verloting werden door Just Marie twee enorme blingbling flessen bubbels ter beschikking gesteld, benieuwd wie daar van genoten heeft… Even sfeertje proeven…

 

    

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.