van een huwelijk komt een huwelijk… met weddingstyling!

Tijdens de styling van de trouwzaal van Kasteel Sterkenburg voor het huwelijk in oktober 2011 ontmoette ik Elma & Menno, die op datzelfde moment werden rondgeleid over het Landgoed Sterkenburg. Zij waren direct laaiend enthousiast over mijn creatieve activiteiten daar. Maar Elma, bezige bijtje herself, dacht ondertussen ook na en zei “een weddingplanner? voor al die organisatie? nee joh, doen we zelf, ik ben ervaren!” Een leuk contact volgde, bruidspaar regelde zelf, organiseerde zelf, polste me waar nodig, maar die styling liet ze toch niet los… Enfin, einde van het verhaal, vanmorgen vroeg liep ik alweer op Kasteel Sterkenburg, eerst in mijn spijkerbroekje, vleugel en antiek te schuiven, witte pioenrozen aan stoelen te strikken, mijn witte Chesterfield opblaasbank te pompen en te poetsen, de witte loper uit te rollen, rozenblaadjes te strooien en alles ‘trouwproof’ te maken. Daarna even weg voor een crematie ‘in de buurt’, tja, zo een dag kan raar in elkaar zitten… van wit naar zwart en weer naar wit…

Jasje gewisseld en weer terug naar het Kasteel. Eerst het gemeentelijk huwelijk en daarna het kerkelijk huwelijk bijgewoond en in goede banen geleid. Gegoogled, rondgebeld, brocantes en kringloopwinkels heb ik bezocht, wie heeft een keurige knielbank voor twee? Uiteindelijk een prachtige oplossing gevonden, twee dikke witte matraskussens (p.p.) op elkaar zijn erg comfortabel als je  even ‘door de knieeen’ gaat. daar kan geen kerkbank tegenop! En het staat nog leuk ook!

Na de styling van de dinertafel nog even een paar onverwachte ‘moves’ opgelost (o.a. daarom neem je dus een professionele weddingplanner in de arm…), waarna ik bruidspaar en borrelende gasten alleen heb gelaten met de crew; op naar een volgend feestelijk weekend! Mooi toch, dit soort spontane contacten! Zo zie je maar weer keer op keer, van een huwelijk komt een huwelijk (al bedoelt men daar in de volksmond iets heel anders mee ;-))

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.