tuinfeest Wilhelminapark Zeist, net Zuid-Afrika…

WOW, wat een enorm gaaf feest hadden we dit voorjaar!!! Stel je voor, 12 mei (trouwmaand??), 6 graden (’s nachts 1,5…), 150 té gezellige mensen, onder een Zuid Afrikaanse bedouintent, styling cooler dan cool (maar gasten hadden het warm!) en anders dan anders, scroppino als welkomstcocktail, oesters en sushi, mojito’s en caipirinha’s, een relaxte en vooral volop genietende gastheer en -vrouw die alle aandacht aan de gasten konden schenken  (“van kleuterschool tot nieuwe buurman”), DJ & sax, strak gelakte witte dj booth, een super coole local live band, de meest smakelijke spiesjes op de grill (wel eens van pinkpepper gehoord? mmm, het lamsvlees ook trouwens!) en als klap op de vuurpijl een optreden van the breakdance crew Come Correct, winnaar van de Hollands Got Talent 2011, die in politieuniform het feest kwamen stilleggen om vervolgens op het podium te klimmen voor een super optreden… en Just Marie did it…. WOW….

Na het laden&bewerken van de foto’s, champagnekoelers spoelen, kandelaren afkrabben, stylingmaterialen retour opslag, ritje glasbak, begeleiding van alle leveranciers bij de afbouw en schoon-oplevering, gauw blog en foto’s van deze prachtige partij geschreven! Kijk maar snel!

              

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to tuinfeest Wilhelminapark Zeist, net Zuid-Afrika…

 1. Roelant schreef:

  Annemaria, wat was dat een geweldig feest, met stijl en smaak, relaxed voor de gasten maar tegelijkertijd een organisatie die niets aan het toeval overlaat.
  Het was een plezier om met je te werken, dank je wel!
  Roelant

 2. Jeroen schreef:

  Wat een geweldig feest! Mooie entourage en uiteraard een perfecte organisatie.

 3. Marjolijn Staal schreef:

  Wauw Marie, wat ziet je styling er geweldig en professioneel uit!
  Ik proef internationale allure!
  Bijzondere prestatie!

  grtz, Marjolijn

 4. Richard schreef:

  Annemaria, wat ziet het er fantastisch uit.
  Ik mis ‘gelukkig’ alleen nog de tijgers en de olifanten.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.