Hockeyfeest ‘Phoenixblauw past bij jou’, mét DJ Isis… (& Just Marie)

_PMM1528Jaarlijks organiseert de oudste Zeister Hockeyclub Phoenix (bijna 130 jaar!) twee feesten voor ouders van de jeugd. Ook ons kroost hockeyt hier, wij waren er zelf alleen nog niet aan toegekomen een dergelijk feest hier mee te maken. Een voorstelling hadden we wel, we lopen ook al even mee in de hockeywereld… Met onze expertise (we zijn wel een beetje bekend met eventplanning, -styling en techniek ;-)), creativiteit, contacten en materialen besloten we voor deze ene keer (?) de boel, in onze ogen, totaal anders dan anders aan te pakken, in te richten en het voortouw in de organisatie te nemen, LEUK!!!

De animo voor de avond was groots! De laatst beschikbare kaarten gingen al voor het eerste overleg ‘over de toonbank’, gewoon op, leeg, klaar, binnen een week na uitgifte… Hoezo, ‘zin in feest’? Met de mannen van Vet C, officieel gastheer tijdens de avond, werd enthousiast gebrainstormd en in no time kon een gaaf plan de campagne, met wel een héééel gave surprise-act, worden gepresenteerd… En met vereende krachten ook gerealiseerd! Topteam!

Compleet met onder andere de blauwe welkomstcocktail (met dank aan Simol) vanaf een kekke champagne-étagere, de bijna sprookjesachtig gestylde ruimte (geen hufterproof hockeyclubhuis meer te bekennen), professioneel uitgelicht met vooral heel veel blauw (zag je de blauwe bomen buiten ook?), de strak witte DJ-booth, de lekkere discomuziek van éen van de kind-aan-huis DJ’s Wouter kon het feest los! En dat gebeurde! Gaaf ook hoe de gasten het thema ‘Phoenixblauw past bij jou’ serieus hadden genomen en kosten noch moeite hadden gespaard om vanavond ‘geen blauwtje te lopen’! Helemaal gaaf, van pruiken, brillen en blue nails tot stewardess, Obelix en agent Toby maatje 36. En laat ik het bont & blauw geslagen girlies-boksersteam niet vergeten…

De surprise van de avond kon tot die gure zaterdagochtend-langs-het-veld geheim blijven, maar brak uiteindelijk toch los!
“Klopt het dat …? komt ze echt vanavond? Weet je zeker dat DJ… komt? Hoe heb je dat geregeld?” Jaaaah…. En jaaaah, wacht nu maar af…! Net toen iedereen goed op dreef was, de meters bier voorbij kwamen, de dansvloer al lekker vol, de schalen bitterballen rond gingen, werd de draaitafel overgenomen door niemand minder dan … ISIS, DJ Isis, 100% Isis, in blauw natuurlijk 😉 !!! Met een aaneenschakeling aan gemixte producties van haar hand hield Isis de dansvloer in beweging, het publiek leek een soort betoverd, in trance, springend, lachend, met de smartphones boven de menigte uit, foto’s, filmpjes makend om later na te kunnen vertellen… Echt een megafeest! een supermegafeest!

Waar normaliter de zaal rond twaalven, zo net na de puntzakjes friet, langzaam leeg begint te lopen en je heel geleidelijk een einde aan een feest kunt breien, stond vanavond om 01.00 uur de dansvloer nog stampend vol, hoezo ‘zin in feest’? Met een laatste nummer werd de avond afgesloten, tot een volgende keer!

Hieronder een kleine sfeerimpressie, enjoy ‘Phoenixblauw past bij jou!’

_PMM1179 IMG_0337 - versie 2 _PMM1528 _PMM1303 _PMM1409

IMG_0374 - versie 2 _PMM1536 _PMM1327  _PMM1510

IMG_0344 IMG_0369 - versie 2 IMG_0373 - versie 2

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.