Club SHOT, van tennispartij tot feestpartij!

IMG_1156Afgelopen zaterdag, weer een gave partij in Club SHOT te Zeist. Een locatie waar je normaliter na een lekkere bal te hebben geslagen, een biertje drinkt op de al dan niet goede afloop, vanavond het decor voor een GOED feest voor iemand die zijn vijftigste verjaardag GOED wilde vieren 😉 Natuurlijk heb ik me qua styling & sfeer wel eerst weer ‘even’ enorm uitgeleefd…. Niet van hippe Amsterdamse uitgaansgelegenheden te onderscheiden!

Ruim1 125 gasten genoten deze avond van een goed glas wijn voor de open haard, elkaars gezelschap, goede gesprekken, smakelijke hapjes, frisse cocktails door the professional shaker (ook met de Bob’s werd rekening gehouden) en de ultieme gelegenheid om “eindelijk weer eens te kunnen dansen!” Na het surprise optreden van de artiest, niet van de echte Tina Turner te onderscheiden (althans, haar stem niet!) zat die dans-stemming er goed in, leuk!

Leuke reacties ook op de fotodoos, die ik in de loungeruimte had laten opstellen. Even met z’n allen, de jaarclub, de kinderen, jij en je partner ervoor, 3x drukken et voilà, een fotostrip met die spontane kiekjes als resultaat. Natuurlijk in de huisstijl van de uitnodiging!

Even een paar eerste algemene foto’s….

IMG_1159 IMG_1130 IMG_1132

IMG_1139 IMG_1158 IMG_1140

IMG_1189 IMG_1156 IMG_1180

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to Club SHOT, van tennispartij tot feestpartij!

  1. Anoniem schreef:

    Hi Annemaria, een super feest heb je ons bezorgd ! Tot in de puntjes geregeld. Van de styling tot catering en van muziek tot cocktailbar. Groot succes vond ik de photo booth. Een camera met printer waar je direct drie leuke foto’s uitkrijgt m.b.v. allerlei gekke attributen. Echt een aanrader voor een volgend feest !

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.