loungediner met spannend dessert, kwart finale WK…

IMG_4237Afgelopen weekend stond er weer een bijzonder tuinfeest op de planning! Een kleine 100 gasten werd deze zwoele midzomeravond in de prachtige tuin van de gastvrouw en -heer ontvangen met heerlijke cocktails, bruschetta’s en loungemuziek, in afwachting van alle heerlijkheden die in de loop van de avond uit de buitenkeuken en de big green eggs zouden volgen. Beschut onder een zilverwitte bedouinentent, in een sfeervol gestylde setting met hip wit meubilair, bloemen, kaarslicht en sfeerverlichting met een hoog wauw-gehalte…

Stond het eerste/grootste deel van de avond natuurlijk uit het, soms na lange tijd, weerzien van vrienden en bekenden en ‘samen genieten van eten, drinken, muziek en elkaars verhalen’, voor het tweede deel van de avond stond het ‘samen genieten van het voetbal’ centraal. Je kunt er niet omheen, te spannend en te belangrijk, dus in het feest integreren maar! Gelukkig, optimaal waar voor ons geld, Nederland won deze kwartfinale WK na de verlenging en het nemen van de penalty’s … De sfeer was al geweldig, maar kon nu helemaal niet meer stuk! Het verrassingsoptreden van de, door vrienden ingevlogen Braziliaanse Brassband, voorafgaand aan de wedstrijd, maakte het helemaal af! Weer een geweldig fijne avond!

Alvast een paar foto’s voor the look & feel! Enjoy!

IMG_4175 IMG_4198 IMG_4186 IMG_4215

IMG_4192 IMG_4233 IMG_4165 IMG_4161

IMG_4250 IMG_4202 IMG_4190 IMG_4237

IMG_4184 IMG_4246 IMG_4181 IMG_4245

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.