Wedding in the woods by Just Marie

1Trouwen in het bos, echt supergaaf! Zeker als het weer een beetje meezit, zoals deze geweldige zaterdag in juni. Het bruidspaar Christa & Mike viel natuurlijk voor deze bijzondere locatie, een open plek midden in het bos, waar tijdens het trouwseizoen (en als je wilt ook daarbuiten) de tenten met voorzieningen (water, stroom, toiletten ed) worden opgezet, helemaal gaaf: Feel Good Tent Event. De plek voor een relaxte, alles-kan-alles-mag huwelijk, waar ‘feel free’ de boventoon voert.

Een ongedwongen sfeertje, de koffieontvangst met de lekkerste cappuccino van de barista, een lazy lunch met grof gesneden, stoer oerbrood en bouillon uit de heksenketel, de lunch-knapzakken voor de kids en een Parade-achtige middag vol kindervertier, gelegenheid om languit in de loungebanken te blijven hangen of je met je kleine kabouters op de zitzakken te nestelen en een boekje te lezen, hoe simpel geluk… Terwijl de kids zich vermaakten met … … boogschieten en survivaltochtjes door de natuur, de meest prachtige superbellen maakten of creatieve workshops volgden, genoten ouders van de muziek van de lounge-DJ , de jeu de boules-baan met een typisch glaasje Pastis of een goed glas wijn in goed gezelschap van de andere familie en vrienden van het bruidspaar. De retro ijsbakfiets met ambachtelijk ijs en, altijd goed, de  fotobooth in een oud retro gepimpt busje bleken ook gretig aftrek te hebben. Daar komt nog een prachtig gastenboek uit voort 😉

En laten we het trouwen zelf niet vergeten, warm door de persoonlijke speeches van beider zussen, informeel door de aanwezigheid van de kindjes die in en uit liepen (prima!) en een relaxed bruidspaar, bijzonder in de open lucht en de prachtige setting…

Want, hoe mooi de locatie in basis al is, Just Marie zou Just Marie niet zijn als er niet toch nog aanvullend een bijzondere weddingstyling werd aangebracht om de locatie en de dag nog net even meer ‘the personal touch’ te geven. Bijgestaan door Trouweninhetbos, een prachtig totaalplaatje…!

De middag werd afgesloten met  overheerlijke lamskoteletjes, gamba’s, vispotje van de grill & andere gerechten, bereid op & rond de nostalgische smoker. Met een heuse kinderdisco (& een spectaculair optreden van de ‘Toppers’) kwam er voor de juniorgasten een einde aan een geweldige, maar ook intensieve dag… Met een nieuw pyjamaatje, tandenborsteltje en tandpasta onder de arm, aan de hand van een onmisbare oma, opa of oppas (dank!) en duim in de mond, verlieten zij het terrein, waar inmiddels de voorbereidingen voor de after party rond het haardvuur in volle gang waren.

Vuren werden opgestookt, de fakkels  aan, banken bijgeschoven, manden met plaids neergezet (maar eigenlijk niet nodig-zulk heerlijk weer), de band installeerde zich, de zinken teilen met ijs werden voorzien van  flessen wijn, de feeërieke lampionnetjes opgehangen, de sfeer zat er direct al weer goed in! Stoere verhalen, anekdotes, lachsalvo’s, een intiem onderonsje, een lief lied, er werd zelfs spontaan gedanst…  Met een spectaculaire act ‘Fire Poi’ werd de avond afgesloten, wat een geweldig kado van een bevriend stel…! Met een feestelijk verpakt ontbijtje voor de volgende ochtend togen de gasten, na het uitzwaaien van M&C, naar huis. Weer een bijzondere ervaring rijker, ge-wel-dig!

Hieronder alvast de eerste foto’s van Petronellanitta, om alvast een beetje in the wood mood te komen…. De rest volgt soon, dat wordt lastig selecteren…

Enjoy…..

03 01 05 02 

06 10 04 07

08 09 11 12

2 1 13 14 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Wedding in the woods by Just Marie

  1. Mike & Christa schreef:

    Onze huwelijk was heel veel mooier dan verwacht en durven dromen! Meer dan volmaakt hebben wij onze dag ervaren en blikken met alleen positieve herinneringen terug. Een ultieme sfeer die Annemaria van Just Marie volledig heeft georganiseerd en gecreëerd. Wat een talent! Heel erg bedankt! X Mike en Christa

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.