prachtige kersttafels, uit eten thuis…

 Wát een bizarre dag was dát gisteren, Nederland wederom in lockdown, de cijfers laten het niet langer toe… maar Marie laat zich niet gek maken, Marie gaat door! Met mooie kerststylingen neerzetten, kerstpakketten verzorgen, planningen voor de partijen 2021 uitwerken🤞, interieuropdrachten, de website, de opslag, creatief zijn, en nu vooral alle focus op té gave bijzondere kersttafels maken…
Ook bij jullie thuis? Mag het dit jaar dan tóch een beetje extra mooi zijn? Verwen jezelf en maak er tóch een ‘happy december to remember’ van🎄💚 ! Bijv. met deze prachtige tafel ‘we 🤍 white’. Marie maakt ‘m graag voor je bij jullie thuis! Compleet met linnen, onder-en (evt.) dinerbord, goudkleurig bestek, waterglas en -karaf én natuurlijk de sfeervolle styling op maat. Alsof je thuis uit eten bent. Na afloop doe je de vaat afgespoeld in het krat, wij doen de echte afwas!
Houd volgende berichten in de gaten voor nog veel meer moois in andere kleuren/sferen!
Marie houdt van verrassen en kadootjes, juist in deze tijd en maakt deze tafels nu voor een wel heel bijzonder tarief. Voor 249 euro* kun je zó aanschuiven en gaan genieten van een extra sfeervol kerstdiner thuis.
Bel gerust en vrijblijvend en laten we kijken wat bij jou/jullie past! Uiteraard Coronaproof!
*tafel voor 6 personen
*Zeist, daarbuiten evt. extra reiskosten/-tijd, ntb
*borg 150
*excl. diner & dranken, maar op verzoek regel ik dat graag voor jullie, in samenwerking met ‘mijn culinaire contacten’. Dan ben je helemaal klaar!
*tijdslot opbouw/ophalen in overleg
Marie XXX mas!💫
06-55724247
XXXmas@justmarie.nl
photocredits by Petronellanitta

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.