Just Marie ‘likes’ Kasteel Sterkenburg

Jarenlang reden we al langs Kasteel Sterkenburg, een vervallen pand in verwaarloosde toestand. ‘Wat zonde toch, hier moet iets prachtigs van te maken zijn?!’ De jongens op de achterbank, toen nog in het tijdperk dat ze allebei ‘later ridder wilde worden’, waren natuurlijk helemaal in de ban van dit, zo tot de verbeelding sprekende, ‘steel’. Geweldig toen ik 1,5 jaar geleden ontdekte dat het kasteel na een grondige renovatie een unieke evenementlocatie met B&B boodt, eindelijk! En lekker dichtbij!

Voor het eerste bruidspaar dat op zoek was naar een gave stek voor de huwelijksnacht, heb ik direct de bruidssuite gereserveerd, een prachtige ruime suite met badkamer tegen de buitenkant van de kasteeltoren aan, erg bijzonder. Natuurlijk nog even aangevuld met de champagne en rozenblaadjes… Een jaar later heb ik de bruid getipt, ‘jij bent aan de beurt, leuk verrassingsweekend in de torenkamer van Kasteel Sterkenburg?’ Geweldig leuk om dit soort bijzondere locaties met anderen te delen…

Dus toen afgelopen voorjaar bruidspaar F&R zich meldde en op zoek was naar iets unieks, romantisch, bijzonders en intiems in de regio, “waar we ook met onze vipgasten en alle kinderen kunnen blijven overnachten”,  heb ik me geen moment bedacht, Kasteel Sterkenburg! Daarover meer op een latere blog, maar dat het super gaat worden, dat is zeker!

Regelmatig wordt ik voor locatieadvies benaderd, ‘weet jij een passende accommodatie voor dit of dat?’ Vorige maand kreeg ik die vraag van Marjan Haselhoff van BuroKracht. Ook haar heb ik Kasteel Sterkenburg aanbevolen, met succes! BuroKracht helpt leidinggevenden effectiever te worden. Zodat ze met minder moeite meer uit zichzelf en hun team halen. Kasteel Sterkenburg wordt gebruikt voor een individueel executive coachingsprogramma: ‘De excellente manager; leer moeiteloos je team aansturen’. Echt een superlocatie voor zo een bijzonder & exclusief traject!

Zoals je verderop in mijn website onder ‘wie is Marie?’ kunt lezen ‘houdt Marie van mooie dingen’, dit is er duidelijk één van!

         

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.