tuinfeest in oktober, why not?

Hans werd afgelopen oktober 50 en wilde dat natuurlijk goed vieren! “Een ouderwets lekker dansfeest met de gouwe ouwe soul- en disconummers, liefst een tuinfeest… Maar ja, oktober?” Natuurlijk, voor Just Marie geen enkel probleem! Ik heb zelf de ervaring dat april/begin mei en september/begin oktober misschien nog wel betere tuinfeestmaanden zijn dan mei, juni en augustus, waarvan je het zou verwachten dat je ‘droog’ staat…. 

Just Marie pakte met alle enthousiasme de organisatie van het complete feest op, want ook Hans & gezin hebben een druk leven en genoeg andere bezigheden te doen (hockeycompetitie op Schaerweijde en de volgende dag zou Hans voor werk alweer naar het buitenland moeten bijvoorbeeld). Zij wilden de voorbereidingen vanaf de zijlijn volgen, de avond vooral heerlijk genieten en alle aandacht aan de gasten kunnen geven en in een nagenoeg opgeruimd huis wakker worden. Dat is gelukt!

In een feeëriek verlichte tuin (dat is dan weer het grote voordeel van de vroeg invallende avond!), met een, op het allerlaatste moment toch nog ingevlogen, tent, stijlvol gedecoreerd en uitgelicht, was het goed toeven voor Hans, family en gasten. De dranken in champagnekoelers op ijs en een royale keuze uit diverse hapjes maakten het af. Vanwege Hans’ lijntje met Indië werden heel subtiel wat Indische accenten aangebracht, sarongs over het buffet, indische hapjes, spekkoek, maar verder was de styling vooral strak en wit, altijd mooi!

De DJ wist met zijn perfecte repertoire (op aangeven van Hans via zijn ‘personal playlist’)  de gasten op de verlichte dansvloer te krijgen, Saturday Night Fever in Zeist!

Weer een heerlijke avond!

 

    

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.