Just Marie sponsort styling TOP-diner Schaerweijde Zeist

Terwijl ik deze blog schrijf, zit ‘tout’ Schaerweijde aan de dis in het compleet omgetoverde clubhuis. Nu had het clubhuis al een prachtige metamorfose doorgemaakt de afgelopen maanden (waarvoor complimenten), maar voor deze gelegenheid hebben we er een prachtig & stijlvol restaurant van gemaakt. Strak gesteven wit linnen, rijkelijk glaswerk en traditioneel Haags lofje, gecombineerd met frambozenrood ledlicht op tafel, roze orchideetakken en andere accenten in roze en rood. Erg kek, erg ‘anders’ (voor een hockey- en golfclub dan), de horeca in de verre omtrek zal er jaloers op zijn ;-). Ik verheug me al op de gezichten bij het uitserveren van het dessert; de begeleidende limoncello staat in reageerbuisjes op tafel, opgefleurd met roze en rode gerbera’s. Echt wel anders dus…

Reden voor dit bijzondere culinaire festijn wass het fundraisingdiner georganiseerd door Dames 1 en Heren 1. Ik was even te druk met alle styling maar de rijkelijk gevulde tafel met prijzen die ik vanuit mijn ooghoeken zag, beloofde veel goeds…

Sfeertje proeven? Zo zag het er vanmiddag uit….

    

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.