kerstborrel UMC, informeel, persoonlijk, thuis!

Kijk, dat is ook een manier om de kerstborrel met je collegae te drinken! Niet ‘even snel’ op de werkvloer, tussen de gestapelde bakjes en to-do-lijstjes, niet in een volle kroeg in de binnenstad waardoor mensen afhaken vanwege “onbereikbaarheid”, niet in de “o-zo-gezellige bedrijfskantine”… Wel bij één van de collega’s thuis! Met een verse, geurende kerstboom, een knapperende open haard en de favoriete lounge cd aan, in een andere omgeving, namelijk die waar jouw collega woont, leer je die ook gelijk wat beter kennen… Ik moet toegeven, je moet wel wat ruimte hebben (afhankelijk van de grootte van je afdeling of bedrijf), maar ach, hoe groot is een gemiddelde woonkamer, het past echt al wel heel snel!

Afgelopen december werd Just Marie gevraagd de kerstborrel voor een afdeling van het UMC te organiseren, bij één van de teamleden thuis! De ruimte, al helemaal sfeervol in kerststijl, bood met gemak ruimte aan de verwachte 50-60 gasten. Met wat extra meubilair en andere materialen was de locatie in no time van alle gemakken voor een dergelijke groep voorzien. Onder het genot van koele dranken uit de met ijs gevulde champagnekoelers of hete gluhwein, genoten de gasten van gamba’s (met veel knoflook mmm), pittige spiesjes en andere heerlijkheden, een goed gesprek met de ene collega, de kennismaking met de andere (nieuwe) collega, sterke en minder sterke verhalen en de toespraak door de gastheer. Al met al een heel gezellige avond! Weer eens even helemaal anders dan anders…

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.