glitter & glamourfeest by Just Marie

DSC_5533 - versie 2Een feest geven omdat je 50 wordt is leuk, sámen met je vriendin een feest geven omdat je allebei 50 wordt is nóg leuker! En als je dat voor en met dames als Astrid & Gerda mag organiseren, is het helemáál leuk!

Gerda & Astrid (de laatste zelf actief in de wondere wereld van events) waren al een heel eind op weg, voordat ze bij Just Marie aanklopten. Het leuke thema, glitter&glamour, was gekozen, de locatie was gevonden (Shot Zeist), de catering geregeld met Bart van Wine etc., DJ Michael stond gereserveerd, de uitnodiging lag bijna bij de drukker. Maar de aankleding, de styling, “graag binnen het thema maar anders dan anders, gaaf licht, hoe regelen we dat dan?” Just Marie!

Na een goede brainstormsessie met goede cappuccino, volgde spoedig een uitgewerkt plan met inspirerend moodboard: goedgekeurd! Marie, “go your gang”!

En zo werden de vele gasten, die zich ontzettend gaaf aan de mooie dresscode hadden gehouden, stijlvol als ‘real celebrities’ ontvangen. De gouden loper lag uit, publiek en papperazi werd op afstand gehouden achter het bekende gouden koord en aan het eind van de de loper stond de camera van de fotograaf van één van de vooraanstaande glamourbladen volop te flitsen voor het mooiste plaatje; welkom op het glamour & glitterfeest van Astrid & Gerda!

Na een warme verwelkoming door de jarige dames, togen gasten richting bar en draaide de cocktailshaker de heerlijkste creaties voor iedereen in elkaar! Geweldig om zo een professional behendig bezig te zien met alle materialen en ingrediënten, van spannende alcoholperecentages, spuitwater en kunstig gesneden komkommer tot geflambeerde citroenschil aan toe om ‘m af te maken. Ik heb ze niet allemaal geproefd, maar geloof me…

Wie al lekker los was, bevond zich in notime op de verlichte dansvloer voor een paar uur ouderwets swingen met DJ Michael, wie liever langs de kant genoot vond zijn/haar plek bij de bar. En ook werd er dankbaar gebruik gemaakt van de hippe (afsluitbare!) VIP-ruimte waar de chesterfields uitnodigend klaar stonden en de hakken zonder pardon uitgingen, iedereen op zijn of haar gemak dus! Erg vermakelijk was ook vanavond weer de fotobooth, waarachter gasten alleen, samen of in grote getalen plaats namen en zich lieten vereeuwigen. Al dan niet voorzien van brilletje, snor of andere zg. ‘props’.

Weer een gouden avond, een feest met een gouden randje!

 

IMG_6183 DSC_5533 - versie 2 IMG_6152 DSC_5534 - versie 2

DSC_5539 - versie 2 DSC_5544 - versie 2 IMG_6161 DSC_5548 - versie 2 

IMG_6159 DSC_5625 - versie 2 DSC_5635 - versie 2 IMG_6164 

IMG_6180 DSC_5618 - versie 2 IMG_6199 DSC_5600 - versie 2

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.