James Bond & Goldfinger in town, themafeest by Just Marie

IMG_7308Als je gezondheid je een aantal spannende jaren bezorgt, is je 50ste niet altijd een vanzelfsprekendheid. Max kan erover meepraten en vond dat álle reden om deze mooie mijlpaal, na een gelukkig goed herstel, te vieren! Voor Just Marie nóg een extra reden om een onvergetelijk feest neer te zetten! Aan de slag!

Max is geboren in 1964 en werd dit jaar, 2014, dus 50. Daar staat (en zeker in zijn geval) ‘goud’ voor. Al eerder dit jaar had ik ‘in the blind’ een concept bedacht voor een dergelijke gelegenheid. Want goud is gold en gold is Goldfinger. Sterker nog, deze James Bond-kaskraker kwam ook in 1964 uit! Niet voor niets natuurlijk dat dit najaar een James Bondtentoonstelling werd geopend in de KunsthaL in Rotterdam, maar dat wist ik indertijd nog niet 🙂 Hoe gaaf, Max was er direct enthousiast over! YES, uitrollen maar, dat plan!

Handsome men strak in smoking en piqué hemd, beautiful bondgirls in glamourous dresses, de direct herkenbare tegenspelers van 007 (leuk!), de ontvangst over de gouden loper waar gasten een welkomstcocktail werd aangeboden, de famous Martini met de olijf, ‘shaken not stirred’, terwijl DJ Lungarno (in smoking met, watch the details, door mij nog vakkundig handgeknoopte strik) de filmmuziek van de diverse Bondfilms voorbij liet komen, sfeervol kaarslicht met goudstaven en diamants ‘are forever’ op de tafels, gespannen gezichten rondom de blackjacktafel, de vintage filmposters… . Als je je zo niet direct op de filmset van een van die famous films waant… Dit keer niet Hollywood, maar op een locatie met een veel meer toepasselijke naam, Shot…

Max, zelf in strak witte smoking, geflankeerd door zijn eigen bondgirl in haar prachtige creatie, stalen de show. Na een warm welkom door Max (waarin hij mij, heel toepasselijk, Miss Moneypenny noemde ;-)), kon het feest beginnen. De één ging los op de verlichte dansvloer, altijd succes, terwijl de ander, gewapend met een stapel bankbiljetten een gokje waagde bij de roulettetafel of zich in de luxe chesterfields van de VIPlounge nestelde voor een goed gesprek. Ondertussen werd de ene na de andere mojito bereid aan de cocktailbar en genoten gasten van gamba’s, sushi en andere heerlijkheden. Wat een thema, wat een sfeer, wat een topfeest! Het is je van harte gegund, Max!

IMG_7271 IMG_7284 IMG_7335 IMG_7354

IMG_7308 IMG_7275 IMG_7266 IMG_7269

IMG_7263 DSC_5893 - versie 2 IMG_7313 DSC_5919 - versie 2

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to James Bond & Goldfinger in town, themafeest by Just Marie

 1. Anoniem schreef:

  The parties I’ve enjoyed on Nassau Bahamas weren’t quite as good as this one… Thank you Moneypenny

  Er is slechts één woord voor: AF. Het feest was gewoon af!!! We hebben heerlijk genoten, gedanst, gedronken, gegeten, gegokt.
  Quote van één van de gasten the day after: super feest gehad, alleen voelt het hoofd nu een beetje “shaken not stirred”.
  Zo fijn om naar je eigen feest te kunnen gaan zonder dat je zelf iets hoeft te regelen. Geen stress vlak van tevoren en weten dat het allemaal zal kloppen.

  Jammer dat je maar 1 keer 50 wordt…

  Bond. James Bond

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.