Nieuwjaarsreceptie KSF in Buiksloterkerk

IMG_8193“Een succes moet je niet veranderen”. Dus toen de KlantenServiceFederatie mij weer vroeg de nieuwjaarsbijeenkomst voor haar leden te organiseren, heb ik andere/nieuwe opties voor geschikte locaties bekeken, maar kwam voor nu toch echt wederom bij de prachtige Buiksloterkerk  in Amsterdam Noord uit! De locatie is goed bereikbaar, met voldoende eigen parkeergelegenheid, mijn favoriete cateraar is er van harte welkom (dus dan pas weet ik zéker dat happen, dranken én service van topkwaliteit zijn!), de faciliteiten zij er top, de akoestiek is er uitstekend, de DJ heeft er de meest bijzondere booth ever (in de kansel!), de fotograaf is blij met de juiste lichtinval en details, er hangt een bijzondere sfeer in de kerk en qua styling geeft het mij allerlei mogelijkheden en ruimte… … (dus daar ging ik, keer op keer tientallen meters omhoog in de wiebelende Gini-lift om de voile doeken in de nok te hangen, brrrrr).

Het thema dit keer was ‘united colors of KSF’, denkend aan de diversiteit van leden, uit diverse branches, diverse takken van sport, met diverse wensen, ideeen, uitdagingen. Met als  bindende factor, high service. Kleurrijk én eenheid dus!

Vanuit dit thema ‘colourful’ werd een sfeervolle, warme en kleurrijke maar nog steeds wel zakelijke setting opgebouwd met grote vloerkleden, een mag aan kaarslicht, comfortabele kussens op hippe banken… Kleur was verder ook terug te vinden in de hapjes, drankjes, licht en muziek. En de gasten natuurlijk!

 

IMG_8142 - versie 2 IMG_8189 IMG_8170 - versie 2 IMG_8147 - versie 2

IMG_8123 - versie 2 IMG_8127 - versie 2 IMG_8193 IMG_8186 

IMG_8106 - versie 2 IMG_8163 - versie 2 IMG_8107 - versie 3 IMG_8184

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.