Nieuwste feestlocatie Just Marie, Kasteel Kerckebosch!

 “Marie, deze Zeister dames uit bouwjaar 1965, worden dit jaar dus allemaal 50 en willen een feest, een gróót feest!”

Op zoek naar dé locatie kwam deze club bij Just Marie terecht. Zich toen nog niet realiserend wat een dergelijk omvangrijke groep gasten ook aan logistiek en andere zaken met zich mee zou brengen. Parkeren, garderobe, bhv, uitnodigingen et cetera,  nogal niet een serieus event!

Een mooie uitdaging voor Just Marie én een bijzondere rol, want… iedereen had natuurlijk zo haar eigen ideeën over dé ideale locatie, dé gewenste hapjes, dé favoriete muziek, het eventuele thema én laten we ieders budget niet vergeten. Heerlijk!

Een locatiescout naar de grotere locaties leverde een en ander aan zeer uiteenlopende zalen op. Van historisch fort naar moderne discotheek en diverse locaties daartussen. Unaniem werd gekozen voor Kasteel Kerckebosch in Zeist, nb feestlocatie om de hoek, op de fiets naar huis. Spannend detail, het kasteel stond net in de steigers voor een grootscheepse verbouwing… Dus qua look & feel was er niet heel veel te presenteren dan een bouwplaats, steigers, kaal-gehaalde ruimten, een bende; een serieus beroep werd gedaan op ieders voorstellingsvermogen, geduld én vertrouwen!

Een haalbare datum werd geprikt, direct na de opening, gelijk een prachtig moment om de nieuwe hotspot van Zeist te presenteren aan het, grotendeels Zeister, publiek! Dubbel spannend!

Aan de slag met verdere invulling nadat het aantal gasten en beschikbaar budget werden vastgesteld. Overlegsessies mét bubbels, wensen en voorstellen hapjes, suggesties rondom de gave digitale uitnodiging (dank dames, wat handig!), wel thema/geen thema, invulling van de openingsact, heen en weer gemailde playlists, wel confetti/geen confetti, kamerreserveringen, een slapeloze nacht als de beoogde professionele DJ zich terugtrekt… Het waren heerlijke hectische weken maar ojee met wát een mooi feest als eindresultaat!

Na een ontspannen four-family-diner in het restaurant en de family-fotoshoot met het kasteel op de achtergrond werd het toch écht partytime! Al ruim voor tijd vulde de sfeervol (roze!) aangelichte hal zich met de eerste verwachtingsvolle gasten. Uiteindelijk 300 man&vrouw, iedereen in het wit, de perfecte dresscode, ik blijf erbij! Met een mooi glas roze bubbels in de hand konden zij zo de vier dames feestelijk verwelkomen!

Eén voor één kwamen de dames, aangekondigd als real celebrities, juist niet in het wit, de statige trap af onder luid gejoel van het enthousiaste publiek; let’s party!!! DJVJ Rob startte zijn muziek in en hield er nooit meer mee op! Van begin tot het keer op keer uitgestelde eind, een bomvolle dansvloer in de anders zo serene lounge van het kasteel, springende gasten, handen in de lucht, gelach, gejoel, gave videoclips op de achtergrond, súper!!

Drinks werden vanuit de prachtige bar geschonken, waanzinnige hapjes als couscoussalade met geroosterde groenten en garnalen, hippe ‘wok to go’ en royaal belegde crostini’s vonden gretig aftrek. Ever heard of Royal Goose balls? Bitterballen van ganzevlees, top!

Ideaal waren de diverse aaneengesloten ruimten, voor ieders wat wils. Dansen in de lounge, drinken in de bar, loungen & relaxed zitten en praten in het restaurant en vanuit de openslaande deuren kon men zo het overkapte terras op voor een frisse neus…

Fijn dat er een professionele fotograaf rondliep, die bijzondere beelden van -voor de jarige dames- bijzondere gasten schoot op dit bijzondere feest. Ik heb zélf al erg  genoten van dit feest en de voorbereidingen, maar zo te zien de jarigen nog véél meer! Top, lekker nagenieten, lieve dames!

Voor nu eerst even wat iPhone plaatjes, de échte van de fotograaf (die met die volle dansvloer enzo ;-)) volgen snel! Ik ga er gauw achteraan!


    
     
    


Tags: , , , , , , , , , ,

3 Responses to Nieuwste feestlocatie Just Marie, Kasteel Kerckebosch!

 1. Anoniem schreef:

  Hi Marie,

  Met heimwee je blog gelezen. Het feest was snel voorbij maar wat hebben we genoten! Ik trek nooit meer de functie van een goede partyplanner in twijfel! Alles klopte en wij hoefden nergens over na te denken… Een superjob, thanks!

 2. Anoniem schreef:

  Hi Annemaria,

  We couldn’t have done it without you! Wat een prachtig feest was het en wat hebben we genoten!
  Super sfeer, super gasten, super hapjes en super kasteel… om nooit te vergeten.
  Thanks a lot, Mx

 3. Anoniem schreef:

  Ha Annemaria,

  Wat was het een spectaculair feest! En wat heb je ons goed begeleid bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Je bleef altijd de rust zelve en vond steeds een oplossing. Annemaria je bent een topper! Het was een weergaloze avond. Hartelijk dank!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.